Пожарни врати

Пожарна техника

Пожарна охрана

Пожарогасене

Ние сме лидер в сферата на пожарната безопасност.

ФайерТех Инженеринг ЕООД предлага проектиране, изграждане и поддръжка на инсталации с водна мъгла под високо налягане

 • Пожарогасителна инсталация с водна мъгла
   Цена: Попитай
   Пожарогасителна инсталация с водна мъгла
   Пожарогасителна инсталация с водна мъгла

   ФайерТех Инженеринг ЕООД предлага проектиране, инсталиране и поддръжка на пожарогасителни инсталации с водна мъгла. Нашите акредитирани инженери могат да проектират всеки тип система, за да отговарят на вашите нужди. Ние сме горди да предложим пълна гама от най-добрите продукти в бранша, които да отговарят на всички изисквания за системата ви. Нашата главна цел е пълното удовлетворение на клиента.


   Предимства на пожарогасителни инсталации с водна мъгла
   Спринклерните пожарогасителни инсталации са много ефективни за контролиране на разпространението на пожара и ограничаване на щетите при пожар на хора и имущество. Смята се, че инсталирането на спинклерна пожарогасителна система може да намали вредите на имущество в случай на пожар с най – малко 80%. При работно налягане от 140 атм. изисква минимални количества от воден запас.

   Водните пожарогасителни инсталации с водна мъгла спасяват човешки живот
   С изолирането на източника на запалване, автоматичните пожарогасителни инсталации (АПГИ) контролират разпространението на пожара и ограничават отделянето на топлина, дим и вредни газове. С помощта на Water Mist пожарогасителни системи хората разполагат с повече време и възможност да избягат от мястото пожара. Инсталирането на Water Mist пожарогасителни инсталации е от особено важно значение за места, като например обществени домове с възрастни или немощни хора, както и във високи сгради, където пътищата за евакуация са сложни и спасяването на хората може да е трудна задача за спасителните екипи.

   ФайерТех Инженеринг предлага пълен инженеринг
   Превантивните мерки за пожарна безопасност могат да Ви донесат всички тези предимства, като се инсталира система за пожароизвестяване и пожарогасителна инсталация с водна мъгла за контрол на разпространението на огъня, докато служителите и посетителите в сградата се евакуират от зоната на потенциална опасност.
   Екипите на ФайерТех Инженеринг ЕООД инсталират всяка система според най-високите стандарти за надеждност и качество, както по отношение на изпълнението на работата, така и като експерти в спецификацията на използваните материали.

   Детайлна информация / Технически характеристикиДетайлна информация / Технически характеристики