Пожарни врати

Пожарна техника

Пожарна охрана

Пожарогасене

Ние сме лидер в сферата на пожарната безопасност.

ФайерТех Инженеринг ЕООД предлага системи за оповестяване на швейцарската компания G+M Elektronik AG, сертифицирани съгласно БДС EN 54: 2006

 • Високоговорители за гласово оповестителни системи
   Цена: Попитай
   Високоговорители за гласово оповестителни системи
   Високоговорители за гласово оповестителни системи

   ФайерТех Инженеринг ЕООД предлага високоговорители за оповестяване на швейцарската компания G+M Elektronik AG, сертифицирани, съгласно БДС EN 54-24. Изделията са маркирани със знак СЕ.

   Събраният за последните години опит от G+M Elektronik AG е приложен в разработването на серия високоговорители за оповестяване, произвеждайки една от най-новаторските и най-модерната серия продукти достъпни на пазара.


   Високоговорител за вграждане в таван GM-3405-EN5424: Серията високоговорители са подходящи за голям диапазон от приложения. Окомплектовани са с метален капак. Могат да бъдат инсталирани на места, където традиционните високоговорители за повърхностен монтаж са били ползвани, осигурявайки просто решение за системните дизайнери. Работно напрежение: 100V. Изходяща мощност: (1,5) / 3 / 6 W.

   Високоговорител за повърхностен монтаж GM-5600-EN5424: Серията високоговорители са с правоъгълна форма и са подходящи за голям диапазон от приложения. Могат да бъдат инсталирани на места, като стени или тавани за повърхностен монтаж с отлични естетически качества. Работно напрежение: 100V. Изходяща мощност: 1,5 / 3 / 6 W.

   Високоговорител за повърхностен монтаж  GM-6030-EN5424Серията високоговорители са с цилиндрична форма и са подходящи за помещения с големи площи, където силата на звука е от значеие. Могат да бъдат инсталирани на стени или тавани за повърхностен монтаж с отлична визия. Работно напрежение: 100V. Изходяща мощност: 5 / 10 / 20 W.

   Високоговорител за повърхностен монтаж  GM-8617-EN5424: Серията рупорни високоговорители са подходящи за открити площи, като паркинги или гаражи. Могат да бъдат инсталирани на стени или тавани за повърхностен монтаж с отлична визия и техническа характеристика. Работно напрежение: 100V. Изходяща мощност: 2,5 / 5 / 10 / 20 W.

   Детайлна информация / Технически характеристикиДетайлна информация / Технически характеристики